Tuesday, December 21, 2021

Tuplaa treffivideosarjasi

Tuplaa treffivideosarjasi



Game Gear -peli Double Dragon ei ole alkuperäisen arcade-pelin portti, vaan se on sen sijaan täysin uusi peli tuplaa treffivideosarjasi sarja, jossa on pelielementtejä, jotka muistuttavat enemmän Streets of Ragea. Se myös analysoi arvosteluja varmistaakseen luotettavuuden. Haettu 12. toukokuuta East Dane Designer Miesten muoti. Hän syytti nämä puutteet siitä, että Technōs menetti lisenssin hallinnan ja antoi lukuisten kolmansien osapuolten työskennellä franchising-sopimuksessa.





Tuotteen yksityiskohdat



Grand Theft Auto GTA on David Jonesin ja Mike Daillyn luoma toimintaseikkailupelisarja. Sen on ensisijaisesti kehittänyt brittiläinen kehitystalo Rockstar North, entinen DMA Design, ja sen emoyhtiö Rockstar Games julkaisi. Sarjan nimi viittaa termiin "grand theft auto", jota käytetään Yhdysvalloissa moottoriajoneuvojen varkauksiin. Peli keskittyy avoimeen maailmaan, jossa pelaaja voi suorittaa tehtäviä edetäkseen kokonaistarinassa sekä osallistua erilaisiin sivutoimintoihin.


Suurin osa pelaamisesta pyörii ajamisen ja ampumisen ympärillä, tuplaa treffivideosarjasi, jossa on satunnaisia ​​roolipelejä ja varkain elementtejä. Sarjassa on myös elementtejä aikaisemmista bitin aikakauden beat 'em up -peleistä.


Grand Theft Auto -sarjan pelit sijoittuvat kuvitteellisille alueille, jotka on mallinnettu tosielämän kaupunkien mukaan eri ajankohtina luvun alkupuolelta vuosiin.


Alkuperäisen pelin kartta kattoi kolme kaupunkia – New York Cityyn perustuvan Liberty Cityn San Andreasin San Franciscossa[a] ja Vice Cityn Miamissa – mutta myöhemmissä peleissä keskitytään yleensä yhteen paikkaan; yleensä yksi kolmesta alkuperäisestä alueesta, vaikkakin uusittu ja huomattavasti laajennettu. Sarja keskittyy erilaisiin päähenkilöihin, jotka yrittävät nousta rikollisen alamaailman riveissä, vaikka heidän motiivinsa vaihtelevat jokaisessa nimikkeessä, tuplaa treffivideosarjasi.


Antagonistit ovat yleensä hahmoja, jotka ovat pettäneet päähenkilön tai heidän organisaationsa, tai hahmoja, joilla on eniten vaikutusta päähenkilön etenemiseen. Useat elokuva- ja musiikkiveteraanit ovat ääninneet hahmoja peleissä, mukaan lukien Ray LiottaDennis HopperSamuel L. JacksonWilliam FichtnerJames WoodsDebbie HarryAxl Rose ja Peter Fonda. DMA Design aloitti sarjan Grand Theft Auton julkaisun myötä.


[päivitys] mennessä sarja koostuu seitsemästä erillisestä nimikkeestä ja neljästä laajennuspaketista. Kolmas pääpeli, Grand Theft Auto III -julkaisu, pidettiin maamerkkipelinä, koska se toi sarjan kolmiulotteiseen 3D-ympäristöön ja mukaansatempaavampaan kokemukseen, tuplaa treffivideosarjasi. Myöhemmät pelit ovat seuranneet Grand Theft Auto III:ssa luotua konseptia ja rakentaneet sen pohjalle, ja ne ovat saaneet huomattavaa suosiota.


He ovat vaikuttaneet muihin avoimen maailman toimintapeleihin ja johtaneet samankaltaisten pelien Grand Theft Auto -klooniin. Sarja on saanut kriitikoiden ylistystä, tuplaa treffivideosarjasi, kaikki franchising-sarjan tärkeimmät 3D-merkinnät luokitellaan usein parhaiden ja myydyimpien videopelien joukkoon; [4] [5] [6] [7] se on toimittanut yli miljoona yksikköä, mikä tekee siitä viidenneksi myydyimmän videopelisarjan.


InGrand Theft Auto oli mukana brittiläisten design-ikonien luettelossa BBC:n ja Design Museumin järjestämässä Great British Design Questissä. Grand Theft Auto -sarja on jaettu erillisiin tuplaa treffivideosarjasi universumit, jotka on nimetty kullakin aikakaudella käytetyn grafiikkaominaisuuksien ensisijaisen tason mukaan, tuplaa treffivideosarjasi.


Grand Theft Auto III ja sen tuplaa treffivideosarjasi pidetään "3D-universumina". Grand Theft Auto IVits -laajennuksia ja Grand Theft Auto V:tä pidetään "HD-universumina". Jokaista universumia pidetään erillisenä, ja niiden välillä jaetaan vain tuotemerkit, paikannimet ja taustahahmot. Grand Tuplaa treffivideosarjasi Autothe-sarjan ensimmäinen peli julkaistiin Microsoft Windowsille ja MS-DOS:lle marraskuussa, siirrettiin PlayStationille vuonna ja Grand Theft Auto 2:n Game Boy Color julkaistiin Microsoft Windowsille, joka myöhemmin vastaanotti portit PlayStationille, Dreamcastille ja Game Boylle. Väri.


PlayStation 2 sisälsi myös kolme osaa pääsarjasta, jotka kaikki on julkaistu uudelleen useille alustoille; Take-Two Interactiven ja Sony Computer Entertainmentin välinen sopimus johti heidän ajoitettuun yksinoikeuteen PlayStation 2:lla, tuplaa treffivideosarjasi, ennen kuin vastaanotat portit Microsoft Windowsiin ja Xboxiin. PlayStation 3:lle ja Xboxille julkaistiin kaksi pääosaa. Grand Theft Auto IV keskittyi realismiin ja yksityiskohtiin, poistaen erilaisia ​​mukautusominaisuuksia ja lisäten samalla verkkomoninpelitilan.


Grand Theft Auto on synnyttänyt lukuisia lisäpelejä ja laajennuspaketteja. Alkuperäinen peli sai kaksi laajennuspakettia: Grand Theft Auto: London ja Grand Theft Auto: London, jotka, kuten niiden nimet viittaavat, sisälsivät erilaisen ympäristön – kuvitteellisen version Lontoosta – sekä uusia tehtäviä ja hahmoja.


PlayStation Portablelle julkaistiin kolme peliä: Grand Theft Auto: Liberty City Stories, joka on myös esiosa Grand Theft Auto III:lle; Grand Theft Auto: Vice City Stories, joka on esiosa Vice Citylle; ja Grand Theft Auto: Chinatown Wars, jossa on sama asetus kuin Grand Theft Auto IV, mutta nämä kaksi peliä eivät muuten liity toisiinsa. Sekä Liberty City Stories että Vice City Stories siirrettiin myöhemmin PlayStation 2:lle, kun taas Chinatown Wars julkaistiin alun perin Nintendo DS:lle ja siirrettiin myöhemmin PlayStation Portablelle.


Laajennukset keskittyvät hahmoihin, joilla oli suhteellisen pieni rooli pääpelissä ja joiden tarinat tapahtuvat samanaikaisesti Grand Theft Auto IV:n kanssa. Molemmat julkaistiin myöhemmin PlayStation 3:lle ja Microsoft Windowsille osana kokoelmaa, nimeltään Grand Theft Auto: Liberty Cityn jaksot saatavilla myös Xboxille. Useat sarjan tuotteet ovat saaneet portit mobiililaitteisiin. Chinatown Wars julkaistiin iOS:lle Androidille ja Fire OS:lle Grand Theft Auto Double Pack julkaistiin PlayStation 2:lle ja Xboxille, ja se sisältää sekä Grand Theft Auto III:n että Vice Cityn.


Peli sisältää graafisia ja pelattavuuspäivityksiä, ja se korvaa digitaalisten jälleenmyyjien nykyiset versiot, tuplaa treffivideosarjasi.


Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City on erillinen kokoelma kahdesta Grand Theft Auto IV:n jaksosta. Se sisältää sekä The Lost and Damned että The Ballad of Gay Tony yhdellä levyllä. Se julkaistiin 29. lokakuuta Xboxille ja 13. huhtikuuta Microsoft Windowsille ja PlayStation 3:lle. Microsoft lisäsi Liberty Cityn jaksot taaksepäin yhteensopivuusluetteloonsa Xbox One -alustoille helmikuussa. Sarjaa on laajennettu useisiin muihin muotoihin.


Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Autoa -kirja, jonka on kirjoittanut David Kushner kronisoi sarjan kehitystä, julkaistiin vuonna. Kirja on jaettu kahteen osaan: tuplaa treffivideosarjasi ensimmäinen osa käsittelee sarjan ympärillä olevia kiistoja, kun taas toinen puolikas tarkastelee teoreettisesti pelejä ilman kiistaa.


Roger Corman, joka tuotti asiaan liittymättömän elokuvan Grand Theft Auto, väitti, että mikään videopelisarjan elokuvasovitusyritys ei voinut edetä.


Inhe väitti haastavansa oikeuteen "videopelivalmistajan, joka varasti idean", ja että he "sovisivat oikeuden ulkopuolella ja antoivat minulle rahaa". Jokaisen tämän sarjan pelin avulla pelaaja voi ottaa rikollisen roolin suurkaupungissa, tyypillisesti yksilön, joka suunnittelee nousevansa järjestäytyneen rikollisuuden riveissä pelin aikana. Kuninkaat ja suuret epäjumalat antavat pelaajalle kaupungin alamaailmassa erilaisia ​​tehtäviä, jotka on suoritettava edetäkseen tarinan läpi.


Salamurhat ja muut väkivaltarikokset esitetään säännöllisesti. Joskus pelissä on mukana myös taksiajoa, firefightingstreet racingbus-ajoa tai helikopterien ja kiinteäsiipisten lentokoneiden lentämistä oppimista. Myöhemmissä peleissä, erityisesti Grand Theft Auto 2:n jälkeen julkaistuissa peleissä, pelaajalle annetaan kehittyneempi tarina, jossa heidän on voitettava valitettava tapahtuma.


Grand Theft Auto -sarja kuuluu free-roaming roolipelivideopelien genreen, jota kutsutaan avoimen maailman peleiksi ja antaa pelaajalle paljon vapautta, tuplaa treffivideosarjasi. Perinteiset toimintapelit on rakennettu yhden raidan tasosarjaksi, jossa on lineaarinen pelattavuus, mutta Grand Theft Autossa pelaaja voi päättää, mihin tehtäviin hän haluaa ryhtyä, ja heidän suhteensa eri hahmoihin muuttuu näiden valintojen perusteella.


Aiemman pelin Turbo Esprit[56] [57] vaikutuksena pelien kaupungeissa voi liikkua vapaasti missä tahansa pelin vaiheessa, ja ne ovat esimerkkejä avoimen maailman videopeliympäristöistä, jotka tarjoavat päätehtävien lisäksi esteettömän rakennuksen pieniä tehtäviä. tarina.


Poikkeuksiakin on: tehtävät noudattavat lineaarista, kattavaa juonia. Nämä tehtävät on suoritettava uusien alueiden avaamiseksi pelissä.


Grand Theft Auto III:ssa ja myöhemmissä peleissä on enemmän ääninäyttelijöitä ja radioasemia, jotka simuloivat ajamista musiikin tahtiin levytiskien, radiopersoonallisuuksien, radiopop-musiikin ja amerikkalaisen kulttuurin kanssa.


Ajoneuvojen käyttö tuplaa treffivideosarjasi kaupunkiympäristö tarjoaa perussimulaation toimivasta kaupungista täydellisenä tuplaa treffivideosarjasi jotka yleensä noudattavat liikennevaloja. Grand Theft Auto -pelien rikollinen toiminta ei jää poliisilta huomaamatta. Kun pelaaja osallistuu näihin laittomiin pelin sisäisiin toimiin, hän voi saavuttaa "halutun tason", jota edustaa enintään viisi tai kuusi tähteä.


Pieni rikos, kuten ei-pelaajan hahmon yli ajaminen voi luoda yhden tähden etsintätilanteen, kun taas upseerin ampuminen voi ansaita enemmän tähtiä. Tähtien määrän kasvaessa vasteen määrä ja voimakkuus kasvavat; Yksittäinen tähti saattaa ajaa muutaman poliisiauton takaa pelaajaa 5-6-vuotiaana tuplaa treffivideosarjasi, tankit ja hyökkäyshelikopterit jahtaavat pelaajaa. Monet pelin sisäiset tehtävät antavat pelaajalle automaattisesti halutun tason tietyn tapahtuman suorittamisen jälkeen, josta hänen on sitten päästävä eroon ennen kuin tehtävä on valmis.


Usein, tuplaa treffivideosarjasi, yrittää pysyä erossa poliisista etsinnän aikana saa pelaajan saavuttamaan entistä korkeammat etsintätasot. Pelaaja voi poistaa hahmonsa etsintätason välttämällä havaitsemista tai kuluttamalla pelin sisäistä rahaa tietyissä paikoissa pakenemaan poliisia, kuten modikauppaa maalaamaan autonsa uudelleen. Vaihtoehtoisesti, jos pelaajahahmo kuolee, hän syntyy uudelleen sairaalaan ja haluttu taso poistetaan, vaikka pelaaja voi menettää rahaa, aseita ja muita etuja, jotka hänellä oli ennen jahtaamista.


"Haluttu taso" -pelikonsepti on yleistynyt vastaavissa avoimen maailman peleissä. Suurin osa Grand Theft Auto -peleistä sijoittuu tunnettujen kuvitteellisiin parodioihin Tuplaa treffivideosarjasi osavaltioiden kaupungeissa useilla eri ajanjaksoilla.


Pelit on jaettu kolmeen eri universumiin 2D, 3D ja HDeach, joilla on omat uudelleentulkinnat aiemmin luoduista asetuksista. Universumit jakavat kaupunkien nimet, tuplaa treffivideosarjasi, useita merkkejä ja taustahahmoja, jotka eivät koskaan esiinny fyysisesti peleissä a tuplaa treffivideosarjasi poikkeuksia, mutta muuten katsotaan erillisiksi jatkuvuuksiksi.


Liberty City, joka perustuu New York Cityyn, on yksi kolmesta alkuperäisestä Grand Theft Autossa esitellystä kaupungista. Se on ensimmäinen soittimen käytettävissä oleva asetus. Kaupunki käsittää kaksi maa-aluetta: iso kaakossa ja pienempi koillisessa sekä Manhattanin kaltainen keskussaari; kaksi pientä saarta on esillä joen varrella, joka erottaa kolme pääsaarta, tuplaa treffivideosarjasi.


Asetus sisältää myös naapurivaltion New Guernseyn parodian New Jerseystä, joka sijaitsee kartan luoteisosassa. Kaikki neljä suurta saarta on jaettu moninkertaispiiriin, jotka ovat saaneet vaikutteita New Yorkin ja New Jerseyn kaupunginosista.


Liberty Cityn uusittu versio esiteltiin Grand Theft Auto III:ssa vuonna Tämä iteraatio perustuu vain löyhästi New Yorkiin ja sisältää elementtejä muista U:sta. kaupungeissa, kuten PhiladelphiaDetroitBostonChicagossa ja Baltimoressa.


Saaret yhdistävät tiesillat ja maanalainen tunnelijärjestelmä. Liberty Citystä ulos johtava tunneli löytyy Shoreside Valesta, mutta pelaaja ei pääse siihen. Tämä Liberty Cityn versio palasi esiosissa Grand Theft Auto Advance ja Grand Theft Auto: Liberty City Stories -sarja, vaikkakin useilla muutoksilla, jotka kuvastavat eri ajanjaksoja.


Kaupunki mainittiin myös Grand Theft Auto: Vice Cityssä ja Grand Theft Auto: San Andreasandissa jälkimmäisen tehtävänä. Liberty Cityn kolmas versio oli tuplaa treffivideosarjasi Grand Theft Auto IV:n laajennuspaketit The Lost and Damned ja The Ballad of Gay Tony kaikki kolme sijoittuvat sekä kädessä pidettävään Grand Theft Auto: Chinatown Wars -peliin, joka sijoittuu vuonna Tämä iteraatio muistuttaa läheisesti New Yorkia ja koostuu neljästä pääkaupungista, jotka tulevat saataville tutkia tarinan edetessä: Broker perustuu BrooklynDukes QueensBohaniin The Bronxand Algonquin Manhattan.


Ympäristössä on myös kolme pienempää saarta - Charge Island Randallin saari Colony Island Roosevelt Island ja Happiness Island Liberty Island - ja neljäs maa-alue, Alderney, joka sijaitsee Algonquinin länsipuolella ja jota pidetään omana itsenäisenä osavaltionaan New Jerseyn tapaan. Alderney on poissa Chinatown Warsista. San Andreas, joka perustuu San Franciscoon, on yksi kolmesta alkuperäisestä Grand Theft Autossa esitellystä kaupungista, tuplaa treffivideosarjasi.


Se on toinen soittimen käytettävissä oleva asetus. Alue käsittää kaksi maa-aluetta: suuren pohjoisen osan, joka on jaettu viiteentoista piiriin ja jota pidetään yleisesti kaupungin ytimenä, ja pienemmän saaren kaakossa, joka koostuu vain yhdestä kaupunginosasta, joka toimii kaupungin laiturialueena. Pohjoisen maa-alueen jakaa edelleen Aye Valley, joka halkaisee alueen sydämen idästä länteen.


Uudelleen kuviteltu versio San Andreasista esiteltiin Grand Theft Autossa: San Andreas asetettiin osavaltioksi eikä kaupungiksi. Kaliforniaan ja Nevadathen osavaltioon kuuluu kaksi maamassaa, joita erottaa joki ja joita ympäröi suuri vesistö. Kartan eteläosassa on Los Angelesiin ja San Fierro San Franciscoon perustuvat Los Santosin kaupungit, joita erottavat suuret metsä- ja vuoristoalueet. Sitä vastoin pohjoinen osa on yksi suuri aavikkoalue ja sisältää vain yhden kaupungin, Las Venturas Las Vegasin.


Molemmilla maa-alueilla on muita maaseutuasutuksia, jotka ovat vähemmän asuttuja kuin kolme suurta kaupunkia. Kaupunkeja yhdistää junaratajärjestelmä, ja jokaisessa on lentokenttä, jolla voidaan matkustaa nopeasti kaupungista toiseen.


Pelin alussa pelaajilla on pääsy vain Los Santosin, ja loput kartasta avautuvat vähitellen tarinan edetessä. Kolmas versio San Andreasista ilmestyi Grand Theft Auto V -sarjassa, joka oli jälleen kuviteltu osavaltioksi.





seurustella irlantilaisten naisten kanssa



David DeAngelo Seksuaalinen viestintä. Formaatti: DVD. DVD -. DVD-lisävaihtoehdot Edition-levyt Hinta. DVD "Yritä uudelleen". Asiakkaiden arvostelut. Miten arvosanat lasketaan? Emme käytä yksinkertaista keskiarvoa yleisen tähtiluokituksen ja prosenttierittelyn laskemiseen tähtien mukaan. Sen sijaan järjestelmämme ottaa huomioon esimerkiksi sen, kuinka tuore arvostelu on ja ostiko arvioija tuotteen Amazonista.


Se myös analysoi arvosteluja varmistaakseen luotettavuuden. Ei asiakasarvosteluja. Sivulla on 0 asiakasarviota ja 1 asiakasarvio. Takaisin alkuun.


Tutustu meihin. Ansaitse rahaa kanssamme. Amazonin maksutuotteet. Anna meidän auttaa. ISBN Haettu Arkistoitu alkuperäisestä Game Informerissa. Arcade Flyers -arkisto. Videopelimusiikkitietokanta. Pix'n Love ranskaksi.


Painos Pix'n Love 07: 34 – Nintendo Co. Kotisivu japaniksi. Arkistoitu alkuperäisestä 23. helmikuuta, Vox Media. Haettu 7. lokakuuta, Double Dragon -sarja. Double Dragon Double Dragon II: The Revenge NES Game Boy Double Dragon 3: Rosetta Stone NES Super Double Dragon Double Dragon V: Shadow Falls Double Dragon Neo Geo Double Dragon Advance Double Dragon Neon Double Dragon IV.


Kunio-kun-sarja Rage of the Dragons Abobo's Big Adventure. Elokuva TV-sarja. Arc System Worksin omistamat videopelisarjat. BlazBlue Xblaze Double Dragon Guilty Gear Jake Hunter Kunio-kun Renegade Super Dodge Ball River City Ransom World End -syndrooma.


Perhe Perhe Pöytätennis Perhe Glide Jääkiekko Perhe Pirate Party Perhe Minigolf Perhe hedelmäpelit Perhekorttipelit. Atari Lynx pelejä. Blue Lightning California Games Chip's Challenge Electrocop Gates of Zendocon. Gauntlet: Kolmas kohtaaminen Klax Ms.


Pac-Man Paperboy Rampage RoadBlasterit Robo-Squash Rygar Shanghai Toddin seikkailut Slime Worldissä Xenophobe Zarlor Mercenary. Runner Scrapyard Dog Super Skweek Fidelity Ultimate Chess Challenge -turnaus Cyberball Turbo Sub Viking Child Warbirds Xybots. BattleWheels Desert Strike Double Dragon European Soccer Challenge Gordo Jimmy Connorsin Tennis Krazy Ace Minigolf Lemmings Malibu Bikini Lentopallo Ninja Gaiden III: Muinainen tuomion laiva Power Factor Super Off Road.


Centipede Championship Rally Eye of the Beholder Flappy Bird Lode Runner Loopz Relief Pitcher Road Riot 4WD Zaku. Kategoriat : Double Dragon Arc System Works franchising-franchising-pelit Videopelifranchising-sarjat Sivuttain rullaavat beat 'em ups Videopelien franchising-sarjat, jotka esiteltiin Piilotettuihin luokkiin: Verkkoarkistomallin paluulinkit CS1 ranskankieliset lähteet fr CS1 japaninkieliset lähteet ja artikkelit lyhyellä kuvauksella Lyhyt kuvaus vastaa Wikidataa Artikkelit, jotka sisältävät japaninkielistä tekstiä Kaikki artikkelit, joissa on lähdettä sisältämättömiä lausuntoja Artikkelit, joissa on lähtemättömiä lausuntoja maaliskuusta Artikkelit, joissa on Curlie-linkkejä.


Navigointivalikko Henkilökohtaiset työkalut Et ole kirjautunut sisään Talk Contributions Luo tili Kirjaudu sisään. Nimitilan artikkelikeskustelu. Näkymät Lue Muokkaa Näytä historia. Etusivu Sisältö Ajankohtaista Satunnainen artikkeli Tietoja Wikipediasta Ota yhteyttä Lahjoita. Ohje Opi muokkaamaan yhteisöportaalia Viimeaikaiset muutokset Lähetä tiedosto. Mitkä linkit tähän Aiheeseen liittyvät muutokset Lähetä tiedosto Erikoissivut Pysyvä linkki Sivun tiedot Lainaa tätä sivua Wikidata-kohde.


Lataa PDF tulostettavana versiona. Haettu 29. syyskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 29. joulukuuta Haettu 5. helmikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 3. helmikuuta Haettu 29. huhtikuuta Haettu 1. kesäkuuta Edge-lehti.


Arkistoitu alkuperäisestä 26. huhtikuuta Haettu 11. toukokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 30. huhtikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 13. elokuuta Haettu 12. toukokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 14. elokuuta Digital Spy. Arkistoitu alkuperäisestä 13. joulukuuta Haettu 13. joulukuuta Arkistoitu alkuperäisestä 14. syyskuuta Haettu 22. elokuuta — NYTimesin kautta. Kotaku Australia. Arkistoitu alkuperäisestä 17. huhtikuuta Haettu 17. maaliskuuta Dre ja Jimmy Iovine mukana uudessa 'GTA V' Heist -päivityksessä.


Arkistoitu alkuperäisestä 15. joulukuuta Haettu 16. joulukuuta helmikuuta Guinness World Records Gamer's Edition. ISBN biz 11. syyskuuta Rekisteri.


Arkistoitu alkuperäisestä 29. huhtikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 3. lokakuuta Haettu 21. joulukuuta Scotland on sunnuntai. Arkistoitu alkuperäisestä 2. toukokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 8. marraskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 29. syyskuuta Haettu 2. toukokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 12. marraskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 16. toukokuuta Haettu 13. lokakuuta Arkistoitu alkuperäisestä 27. heinäkuuta Haettu 17 Fanboyn huhtikuun hyökkäys.


Arkistoitu alkuperäisestä 18. syyskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 27. maaliskuuta Haettu 15. heinäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 11. helmikuuta Haettu 20. elokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 25. huhtikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 10. lokakuuta Arkistoitu alkuperäisestä 28. syyskuuta Tech in Amerikka. Haettu 5. marraskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 15. marraskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 20. lokakuuta Los Angeles Times.


Arkistoitu alkuperäisestä 23. lokakuuta Haettu 8. lokakuuta Arkistoitu alkuperäisestä 19. syyskuuta Haettu 7. heinäkuuta The New York Times. Arkistoitu alkuperäisestä 25. marraskuuta Haettu 4. lokakuuta Arkistoitu alkuperäisestä 14. lokakuuta Haettu 14. lokakuuta Tietokone- ja videopelit. Arkistoitu alkuperäisestä 7. heinäkuuta Haettu 15. huhtikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 3. heinäkuuta Haettu 2. heinäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 3. toukokuuta Haettu 6. toukokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 23. tammikuuta ABC News.


Arkistoitu alkuperäisestä 7. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 1. helmikuuta Haettu 18. elokuuta Associated Press , 29. maaliskuuta Päivitys On 1. Albuquerque Tribune. Arkistoitu alkuperäisestä 25. elokuuta Haettu 27. syyskuuta Haettu 11. heinäkuuta Pelipolitiikka. Arkistoitu alkuperäisestä 20. joulukuuta Haettu 18. heinäkuuta Haettu 19. heinäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 20. helmikuuta Haettu 22. helmikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 28. kesäkuuta Haettu 5. elokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 5. elokuuta Haettu 2. elokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 3. syyskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 2. lokakuuta Haettu 2. lokakuuta Haettu 17. marraskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 26. maaliskuuta Haettu 12. elokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 3. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 6. maaliskuuta Haettu 26. heinäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 4. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 4. maaliskuuta Alkuperäinen 29. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 27. huhtikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 16. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 30. elokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 15. huhtikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 8. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 8. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 17. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 8. tammikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 23. elokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 5. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 5. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 26. kesäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 3. joulukuuta Arkistoitu alkuperäisestä 21. huhtikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 2. tammikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 2. tammikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 27. elokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 7. syyskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 24. helmikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 4. heinäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 20. kesäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 29. elokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 29. elokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 25. helmikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 23. joulukuuta Arkistoitu alkuperäisestä 9. tammikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 20. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 1. joulukuuta Arkistoitu alkuperäisestä 1. joulukuuta Arkistoitu alkuperäisestä 19. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 3. elokuuta Haettu 3. elokuuta Haettu 26. elokuuta Tetris selittää, miksi pulmapeli on edelleen suosittu kolmen jälkeen vuosikymmenien haastattelu".


Arkistoitu alkuperäisestä 17. lokakuuta Arkistoitu alkuperäisestä 3. marraskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 30. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 22. tammikuuta Haettu 14. elokuuta Evening Standard. Haettu 12. lokakuuta – sanomalehtien kautta. org 8. huhtikuuta fi 15. syyskuuta net 26. syyskuuta fi 6. maaliskuuta arkistoitu 10. lokakuuta Wayback Machinessa, Tor Thorsen 11. joulukuuta GameSpot.


Arkistoitu alkuperäisestä 20. toukokuuta Haettu 21. toukokuuta Arkistoitu alkuperäisestä 14. helmikuuta Haettu 7. helmikuuta GamesRadar 18. lokakuuta Arkistoitu alkuperäisestä 18. lokakuuta Arkistoitu alkuperäisestä 19. lokakuuta Haettu 25. heinäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 23. kesäkuuta Arkistoitu osoitteesta alkuperäinen 22. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 17. toukokuuta Haettu 24. heinäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 31. tammikuuta Arkistoitu alkuperäisestä 16. lokakuuta Haettu 16. maaliskuuta Arkistoitu alkuperäisestä 9. kesäkuuta Haettu 9. kesäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 15. lokakuuta Haettu 27 Lokakuun Metro-uutiset.


Arkistoitu alkuperäisestä 21. elokuuta Gamereactor UK. Arkistoitu alkuperäisestä 27. kesäkuuta Arkistoitu alkuperäisestä 17. syyskuuta Grand Theft Auto. tekijältä Rockstar Games. Grand Theft Auto Grand Theft Auto 2 Grand Theft Auto III Grand Theft Auto: Vice City London Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto IV Grand Theft Auto V Carl Johnson Hot Coffee.


Kiistat Niko Bellic The Lost and Damned The Ballad of Gay Tony. Advance Liberty City Stories Vice City Stories Chinatown Wars The Trilogy — The Definitive Edition. Grand Theft Childhood Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto The Gamechangers.


Dan Houser Sam Houser Leslie Benzies David Jones Mike Dailly. Grand Theft Auto -klooni Grand Theft Auto -modiointi Multi Theft Auto. Grand Theft Auto Manhunt Max Payne Midnight Club Red Dead. Agentti Beaterator Bully L. Noire-hahmot musiikki Rockstar Games esittelee Pöytätennis The Warriorsin. Rockstar Dundee Rockstar Intia Rockstar Leeds Rockstar Lincoln Rockstar Lontoon Rockstar New England Rockstar North Rockstar San Diego Rockstar Toronto.


Rockstar Vancouver Rockstar Wien. Rockstar Advanced Game Engine Rockstar Games Social Club. Jalkapallotehdas. Leslie Benzies Christian Cantamessa Dan Houser Sam Houser Woody Jackson Lazlow Jones. Take-Two Interactive. Battleborn BioShock -sarja Borderlands -sarja Civilization -sarja Duke Nukem -sarja Evolve Mafia -sarja MLB 2K -sarja NBA 2K -sarja NBA 2K -liiga NHL 2K -sarja PGA Tour 2K Prey Spec Ops: The Line The Darkness -sarja WWE 2K -sarja XCOM-sarja.


Dhruva Interactive Rockstar Vancouver Rockstar Wien. Agent Bully Grand Theft Auto -sarja L. Noire Manhunt -sarja Max Payne -sarja Midnight Club -sarja Red Dead -sarja The Warriors. Ghost Story Games Nordeus Private Division Roll7 Socialpoint Luettelo peleistä Luettelo hankinnoista.


Double Take Comics Gathering of Developers Global Star Software Gotham Games Take-Two -lisenssi TalonSoft. Portaalit: Iso-Britannia. Yhdysvallat. Videopelit. Viranomaisten valvonta. VIAF 1 WorldCat VIAF:n kautta. Ranskan tiedot Yhdysvallat Puola. MusicBrainz-sarja. Kategoriat : Grand Theft Auto Action-seikkailupelit Joukkoja fiktiossa Säädyttomuuskiistat videopeleissä Avoimen maailman videopelit Rockstar Games -franchising-pelit Rockstar Games -pelit Satiiriset videopelit Take-Two Interaktiiviset franchising-pelit Videopelikiistat Videopelien franchising-sarjat Videopelien franchising-sarjat Videopelit kehitetty Yhdistyneessä kuningaskunnassa.


Piilotetut luokat: Verkkoarkistomallin paluulinkit CS1 maint: arkistoitu kopio otsikona Verkkoarkistomallin web-sivulinkit Artikkelit, joissa lyhyt kuvaus Lyhyt kuvaus vastaa Wikidatan Wikipedian puolisuojattuja sivuja Käytä brittiläistä englantia kesäkuusta Käytä dmy-päivämääriä lokakuusta Artikkelit, jotka sisältävät mahdollisesti päivättyjä lausuntoja aiheesta Kaikki artikkelit sisältävät mahdollisesti päivätyt lausunnot Artikkelit, joissa on VIAF-tunnisteet Artikkelit, joissa on BNF-tunnisteet Artikkelit, joissa on LCCN-tunnisteet Artikkelit, joissa on NLP-tunnisteet Artikkelit, joissa on MusicBrainz-sarjan tunnisteet Artikkelit, joissa on WorldCat-VIAF-tunnisteet.


Navigointivalikko Henkilökohtaiset työkalut Et ole kirjautunut sisään Talk Contributions Luo tili Kirjaudu sisään.

No comments:

Post a Comment