Tuesday, December 21, 2021

Seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa?

Seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa?



Lisäksi Smith näyttää seurustelevan Jason Oppenheimin, hänen pomonsa, Oppenheim Groupin perustajan, kanssa. Lokakuun 18. päivänä syntyneet kuuluvat Vaaka-horoskooppimerkin alle. Olemme melko varmoja, että tähti löytää joskus jonkun, jonka kanssa viettää loppuelämänsä. Kuka muistaa siistin ja romanttisen kaverin lukiomusikaalista? Jokainen teini-ikäinen tyttö halusi salaa olla Zac Efronin tyttöystävä, seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa.





Tietoja Zac Efronin tyttöystävästä



Jos Zac Efron on ollut julkkis-ihastuksesi High School Musicalin ensiesityksen jälkeen, olet iloinen kuullessani, että hän on kuulemma palannut markkinoille. Tiedän, juuri sopivasti myös kesäleirille. Joten kun juhlit tätä uutista, seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa, lue ja muistuta itseäsi näyttelijöiden monimutkaisesta ja mielenkiintoisesta treffihistoriasta, seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa.


Zac Efronin kerrotaan olevan sinkku päätettyään asiat australialaisen tyttöystävänsä Vanessa Valladaresin kanssa. Pariskunta havaittiin alun perin yhdessä kesällä, kun he tapasivat kahvilassa Byron Bayssä Australiassa, jossa Vanessa työskenteli. Asiat kuulemma kävivät vakavaksi heidän välillään hyvin nopeasti, ja jopa kerrottiin, että he aikoivat ostaa yhteisen talon.


Lopulta se ei kuitenkaan onnistunut, ja heidän kerrotaan eronneen huhtikuussa Zac on seurustellut melkoisen osan malleja ja näyttelijöitä, mutta jos hän seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa seurustelee Sarahin kanssa, tämä on hänen ensimmäinen urheilijansa, jonka tiedämme, seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa.


Tässä on katsaus Zacin laajaan seurusteluhistoriaan:. Minun ei tietenkään tarvitse muistuttaa teitä siitä, että Zac Efron ja Vanessa Hudgens seurustelivat 5 vuotta sitten vuoden alussa.


Pari tapasi High School Musicalin kuvauksissa, kun he olivat vasta teini-iässä, mutta päättivät asiat joulukuussa Sittemmin he ovat "menettäneet yhteyden täysin", mikä on niin valitettavaa, koska minulla oli edelleen toiveita, että Troy ja Gabriella olisivat IRL. loppupeli. Vaikka nämä kaksi eivät puhu niin paljon, ei ole kovia tunteita.


Vanessa kommentoi äskettäin, kuinka kiitollinen hän oli saadessaan seurustella Zac Efronin kanssa. The Hollywood Reporter Awards Chatter Podcast -lehden haastattelussa Vanessa sanoi, että suhde auttoi häntä selviytymään hänen äkillisestä tähtikuviostaan. Vaikka heidän suhteensa lopulta päättyi, Vanessa sanoi seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa oli välitön kemia, kun hän tapasi Zacin ensimmäisen kerran, seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa. Vanessa siirtyi poikaystävänsä, Austin Butleriin, ja Zac tekee omaa juttuaan, mutta ainakin voimme katsoa HSM-elokuvia uudelleen ja kokea ne söpöt Troyn ja Gabriellan päivät.


Seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa? Lily ja Zac viettävät nykyään paljon aikaa mainostaakseen uutta elokuvaansa, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vilewhere Zac näyttelee surullisen sarjamurhaajaa Ted Bundythea. Kaksi itse asiassa seurustelivat välillä ja vaikka suhdetta ei koskaan vahvistettu virallisesti, he olivat nähty usein yhdessä, kädestä pitäen Disneylandissa ja jopa viettämässä ystävänpäivää yhdessä Zacissa alkoi seurustella malli Sami Miron kanssa elokuvassa He kaksi olivat aivan ihania yhdessä, ja Sami jakoi paljon suhteestaan ​​sosiaalisessa mediassa.


Pari erosi noin kahden vuoden seurustelun jälkeen. Zac poisti kaikki kuvansa Samin kanssa Instagramistaan ​​ja jopa lopetti hänen seuraamisensa, jolloin monet ajattelivat, että suhde ei päättynyt parhailla ehdoilla, seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa.


Toinen elokuva, toinen romanssi. Zacin epäiltiin seurustelevan Baywatch-hahmonsa Alexandra Daddarion kanssa vuonna He flirttailivat yhdessä elokuvaa mainostavissa haastatteluissa, ja he julkaisivat ihastuttavia kuvia sosiaalisessa mediassa, mutta heidän suhdettaan ei koskaan vahvistettu. Huhut Sarahin ja Zacin seurustelusta alkoivat kiertää sen jälkeen, kun heidät havaittiin yhdessä UFC-ottelussa Las Vegasissa, jossa he istuivat kehässä. Lähteen mukaan E!


News, molemmat saapuivat taisteluun yhdessä ja "näyttivät siltä, ​​​​että heillä oli hauskaa. The seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa ennen UFC-ottelua sekä Zac että Sarah julkaisivat Instagrameja Los Angeles Kings -jääkiekkoottelusta. Vaikka he eivät julkaisseet mitään yhdessä, voidaan olettaa, että he osallistuivat tapahtumaan yhdessä. Sarah on kotoisin Tanskasta, vaikka hän asuukin nyt LA:ssa. Vuosivuotias kilpaili Tanskan 4X vapaauintiviestissä kesäolympialaisissa Rio de Janeirossa, Brasiliassa.


Zac ja Vanessa herättivät aluksi romanssiahuhuja kesällä ja sen jälkeen, kun heidät havaittiin yhdessä Byron Bayssä Australiassa, jossa he tapasivat kahvilassa. Asiat ilmeisesti muuttuivat vakavaksi hyvin nopeasti ja pariskunnan huhuttiin jopa ostavan yhteistä taloa. Sitten marraskuussa he erosivat etäisyysongelmien vuoksi. Zacin täytyi lähteä Byron Baystä kuvaamaan uutta elokuvaa, ja heidän kesälomansa loppui. Joko nuo huhut olivat kuitenkin vääriä, tai pariskunta palasi lopulta yhteen, koska tammikuussa heidät havaittiin jälleen, tällä kertaa kävellen käsi kädessä Sydneyssä, Australiassa.


Suhde muuttui ilmeisesti vakavaksi melko nopeasti. Zacin ystävä Kyle Sandilands puhui näyttelijän suhteesta hänen radio-ohjelmansa Kyle and Jackie O Show jaksossa. He tekevät kaiken yhdessä He vaikuttavat todella vakiintuneilta ja mukavilta, seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa.


Itse asiassa asiat menivät niin hyvin, että Zacin kerrottiin ottavan Vanessan mukanaan Kanadaan toukokuussa kuvaamaan uutta projektia. Valitettavasti pariskunta väitti kuitenkin eroavansa ennen sitä, huhtikuussa noin kymmenen kuukauden oltuaan yhdessä.


Seuraa Carolynia Instagramissa. Carolyn Twersky on Seventeenin apulaistoimittaja, joka kattaa julkkikset, viihteen, politiikan, trendit ja terveyden. Vapaa-ajallaan hän luultavasti katselee Ru Paulin Drag Racea, kulkee New Yorkissa parhaiden munkkien etsimiseksi tai, mitä todennäköisimmin, nauttii ajasta suosikkipaikassaan maailmassa: sängyssään.


Zendayaa ja Tomia varoitettiin olemaan tapailematta. Kim ja Pete viettivät viilein treffi-ilta. Uusia yksityiskohtia julkaistu Tristanin isyyspukussa, seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa. Zendaya Sparksin kihlahuhut. Tutustu Zendayan ja Tomin suhteen aikajanaan. Zendaya kutsui vain Tom Hollandia "hämähäkkimieheksi". Simone on Seurusteleeko zac efron kenenkään kanssa? Ylpeä BF Jonathan Owensistaan.


Tomdaya sulkee "oletukset" niiden korkeudelta. Miksi Shawn ja Camila erosivat ��. Siirry sisältöön Tilaa kirjaudu sisään. Tämä sisältö on tuotu kolmannelta osapuolelta.


Saatat pystyä löytämään saman sisällön toisessa muodossa tai saatat löytää lisätietoja heidän verkkosivustostaan. Tweet by TeamHudgensNYC. Katso koko postaus Instagramissa. Carolyn Twersky apulaistoimittaja.


Julkkisparit. Mainos - Jatka lukemista alta.





ilmaiset uudet treffisivustot Euroopassa



Fakta: Zac Efron täyttää 35 vuotta. Muista tarkistaa 10 parasta faktaa Zac Efronista FamousDetailsissa. Kaikki deittailuhistoriat ovat faktojen tarkastamia ja käyttäjämme vahvistamia. Käytämme julkisesti saatavilla olevia tietoja ja resursseja varmistaaksemme, että treffitilastomme ja elämäkerramme ovat tarkkoja. Kuten useimmat julkkikset, Zac Efron yrittää pitää henkilökohtaisen ja rakkauselämänsä yksityisenä, joten käy usein uudelleen, sillä jatkamme tämän sivun päivittämistä uusilla treffiuutisilla ja huhuilla.


Zac Efronin tyttöystävät: Hänellä oli vähintään 8 suhdetta aiemmin. Zac Efron ei ole ollut aiemmin kihloissa. Etsimme parhaillaan tietoja aikaisemmista päivämääristä ja yhteyksistä. Jos näet, että Zac Efron on päivätty, kerro siitä meille. Kuinka monta suhdetta Zac Efronilla oli? Zac Efronilla oli ainakin 8 suhdetta aiemmin. Onko Zac Efronilla suhdetta??


Tätä tietoa ei ole saatavilla. Pian eron jälkeen lähde kertoi meille, että parilla oli vaikeuksia saada kiireisiä aikataulujaan sopeutumaan, jotta he voisivat viettää aikaa yhdessä. Sillä välin Smith on keskellä sotkuista huoltajuuskiistaa entisen aviomiehensä Ralph Brownin kanssa.


Kaksikon yhteiset tytär Noah ja poika Braker. Pääset kaikkiin eksklusiivisiin julkkisvideoihimme ja haastatteluihimme – Tilaa YouTubessa! Vaikka hän oli kiitollinen saamastaan ​​kasvusta ja saavuttamastaan ​​menestyksestä, hän oli hyvin avoin ja rehellinen haluessaan yksinkertaisemman elämän pois julkisuudesta.


Koko hänen dokumenttisarjansa taustalla oleva tarina on, kuinka muut maat Yhdysvaltojen ulkopuolella harjoittavat vihreämpää ja kestävämpää elämäntyyliä – josta Efron näyttää olevan erittäin intohimoinen.


Ensimmäisen kauden menestyksen vuoksi toinen kausi on jo käynnissä. Näyttelijä vahvisti Instagram-tilillään, että hän jakoi kaksi kuvaa itsestään ja ystävästään ja hyvinvointiasiantuntijastaan ​​Darin Olienista. Sarja dokumentoi maailman kaksi matkustavaa osaa, kun he oppivat uusista elämäntavoista ja auttoivat tässä prosessissa kouluttamaan katsojiaan terveellisistä elämäntavoista. Vaikka toinen tuotantokausi on luvassa, esityspäivä on vasta vähään aikaan, ja julkaisupäivä on odotettavissa joskus vuonna

No comments:

Post a Comment